29.04.2021 - Dit jaar geen stress voor moederdag 

“Dit jaar geef ik mijn mama gemak cadeau!” vertelt Sofie (36)

Binnenkort is het weer zover. Moederdag. 

Elk jaar opnieuw krijgen we de onmogelijke taak om onze mama’s te bedanken voor al wat ze voor ons hebben gedaan en vaak nog steeds doen. "Vroeger als kind hielpen mijn zus en ik af en toe nog eens in het huishouden met het bed op te maken, het gras eens af te rijden of simpelweg onze kamers op te ruimen zodat zij het niet zou moeten doen. Nu zijn we er zo vaak niet meer om daarbij te helpen en staat ze er alleen voor sinds papa er niet meer is." aldus Sofie. 


Gemak als cadeau.

Een bosje bloemen is altijd leuk, maar wordt al zoveel gedaan. Het zoveelste doosje pralines is ook niet echt een verrassing. En een bon voor een workshop pottenbakken is eens iets anders, maar door corona ligt dit ook allemaal stil.

“Dit jaar geef ik mijn mama gemak cadeau!” vertelt Sofie. De mama van Sofie heeft al even last van haar schouders en heeft meer en meer moeite met het bed alleen op te maken. “Ik zag de MyBedMaker ergens online en toen wist ik: dit is het ideale cadeau voor mijn mama!”. De MyBedMaker geeft als het ware een paar extra handen om je bed makkelijk op te maken. “Een origineel geschenk waar ze nog jaren geniet van zal hebben. En zo ben ik er weer een jaartje vanaf”, knipoogt Sofie.


Bed opmaken? kinderspel!

"Handige hulp, zeker als je vaak alleen het bed moet opmaken. Wij hebben een dekbed van 240cm x 220cm wat vrij groot is als klein persoontje van 1,58m om alleen op te maken. Beste is dat de steunen gewoon blijven zitten onder je matras en deze uitschuift wanneer nodig. Je hoeft dit dus niet continu op te bergen en je kan deze niet vergeten te gebruiken. Daarnaast ingeschoven onzichtbaar dus stoort op geen enkele manier en je kan er ook niet 's nachts aan haperen. Had ik dit maar jaren eerder gekocht!" Vertelt Alexandra, mama van 2 kleuters. 

Geen montage nodig

De steunen van MyBedMaker schuif je simpelweg onder je matras aan het hoofdeinde van je bed. Door het gewicht van de matras op deze steunen blijven ze mooi op hun plaats zitten. Je hoeft ze maar eenmaal onder de matras te schuiven, daarna kunnen ze daar blijven zitten.  


Wil je graag meer weten over de MyBedMaker? Neem een kijkje op www.myaddon.be 

Wat de gebruikers ervan vinden 

Je bed opmaken in 1-2-3

Je bed opmaken doe je vanaf nu in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 : je schuift het witte deel van de MyBedMaker omhoog zodoende dit zichtbaar wordt

Stap 2 : je steekt je donsdeken in je donsovertrek

Stap 3 : je klemt beide puntjes vast in de MyBedMaker en trekt nu de rest van je dekbedovertrek over het donsdeken.

Een Belgisch initiatief

MyBedMaker is een op en top Belgisch product dat sinds oktober 2020 vermarkt wordt door de innovatieve start-up My Add On. Oprichtster Marie Van den Broeck werd recentelijk ook verkozen tot De Belofte 2020, een prestigieuze prijs uitgereikt door Markant en Unizo voor de meest beloftevolle onderneemster van het jaar 2020. Door de vele awards die Van den Broeck met My Add On reeds won, komt ze ook regelmatig in de pers met haar bedrijf en producten (Radio 2HLN, TV Oost, Made-In, ...).

“Niemand vind het leuk om z’n bed te moeten opmaken. Het is altijd een gedoe. We zijn dan ook trots dat we met MyBedMaker een leuke oplossing gevonden hebben die het werk bij vele mama’s elke dag wat aangenamer maakt” aldus Van den Broeck.

© Copyright 2021 - My Add On BV - Privacy Policy - Algemene voorwaarden

My Add On BV - BTW BE0676537782

.